Leesbrilletje
Blog

Ik zie ik zie wat jij niet ziet

Als je het aan de mensen om mij heen vraagt, dan zullen ze beamen dat ik een redelijke control freak ben. En de controle afgeven is niet helemaal mijn ding.

Ik kan je dan ook vertellen dat het bewust worden van de achteruitgang van mijn ogen me behoorlijk onrustig maakt. Dat heb ik dus niet in de hand, maar moet ik wel onder ogen zien. Hoe toepasselijk…

Steeds vaker sta ik in de winkel te knijpen met mijn ogen en heel hard mijn best te doen die kleine rottige lettertjes op de verpakking te kunnen lezen. Kansloos, lukt gewoon niet meer.

Al een tijdje liggen er hier en daar leesbrilletjes binnen handbereik, maar standaard in mijn handtas meedragen… HELL NO!!

Helaas denk ik dat het moment gekomen is dat ik eraan toe moet geven. Gewoon die bril opzetten bij het lezen van stukken, bij het haken of breien, in de winkel als ik het etiket wil raadplegen. Oftewel standaard een brilletje in mijn handtas. Dan behoud ik in ieder geval de controle over mijn gemoedstoestand door niet gefrustreerd te raken wanneer ik iets niet kan lezen en… heb ik een reden om een nieuwe handtas te kopen, want in mijn huidige handtasje is echt geen ruimte voor een leesbrilletje.

Leesbrilletje
Haloha ik ben Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *